Återigen var det dags för OL-ROUNDEN, och vi hade som vanligt ett läger på Liens camping,

Vi fick en kanon fin helg med bra väder, det blev ett 30-tal som stannade kvar på Liens camping.

Fredag kväll var det dags för natten det var en hel del unga som provade på att springa natt för första gången. Kul att många unga vill springa natt, det bådar gott för framtiden.

Ute skogen var det blött efter allt regnande, ibland var bäckar åar och liten mosse blev stor, så vi var ganska blöta när vi kom tillbaka. Och det var inte så lätta kontroller i de yngre klasserna, så de som gick runt gjorde det verkligen bra. De verkade nöjda när de kom i mål.

De löpare som lyckades bäst bland de unga klasserna på natten blev Rebecka S, Melina C. Johanna L och Sabina H och bland killarna hittar vi Samuel H och Janne S.

 

Lördags morgon vaknade vi till solsken, vi samlades vid 10, och gammal som ung gick en tipspromenad. Därefter fikade vi i solskenet, och vi kunde äta upp allt gott som blev över efter Golden Weekend. En del var tuffa och var ner till Lien och tog sig ett dopp, och några försökte att få en upp fisk.

Tiden går fort och det blev dags att ladda för lördagens etapp som ingick i Ung-VM.

Det var TA uppe vid Riddarvallen och ett mera compact TA får man leta efter, men inte trångt på något vis, väldigt trevligt allt fanns på 100 m avstånd.

Det var lite fler som ställde upp idag, det var tio tjejer och sex killar, HALLÅ killar var är ni?

Det var lite lättare terräng att springa i men inte så lätta i alla fall, men våra ungdomar gör bra ifrån sig, Rebecka togs sig in på en fjärde plats i D10, Melina tog sin andra seger i dag, så hon har nu två segrar i ung-VM, och Julia placera sig så att hon ligger tvåa i ung-VM, bra gjort tjejer.

I D14 tog Johanna hand om andra platsen, hon kämpar på bra, där är det större konkurans bland tjejerna även hon ligger på en första plats i ung-VM. Även de övriga i klassen kämpar på bra.

I D 16 är det Sabina från klubben som var med och hon togs sig in på en åttonde plats.

 

Bland killarna är det ingen i H10, men i 12 har vi tre killar som tampas med varandra och de tog placeringarna fem, åtta och tretton.

Bland 14 killarna var der Erik Einan som var bäst idag, Niklas har fortfarande ont i sitt knä sedan förra helgen, vi får hoppas att han kommer tillbaka snart.

I H16 är det Janne som kämpar sig in på en fjärde plats.

I Ung-VM är inte resultaten riktigt färdiga ännu.

På kvällen blev det tävling igen, men nu var det femkamp som gällde, vi var fem lag blandat gamla med unga, Vi kasta tvål, hiva vatten, löste kluriga frågor mm, kul hade vi, (kul att ni ville vara med oss Monica och Stig) vi hade även en stor hejarklack, och några som skötte grillen. Sedan var det bara att grilla och ha trevligt.

Söndag, var det bara att ge sig iväg till Riddarvallen första start kl 10 . Idag gällde det placera sig bra så man kunde, vinna den ärofyllda medaljen i silver som Hedströmmen delar ut till de som vunnit sammanlagt efter tre etapper i varje klass. De delar även ut 1000:- till D21, H21 segrare, och de övriga som fullföljt tre etapper lottas 1000:- ut.

Idag var det ett mindre startfält igen, men vi har några som kämpat i tre dagar i skogarna runt Riddarvallen.

De som placerad sig bäst idag var Melina och Johanna och de tog hem den totala segern i sina klasser och vann den fina OL-Round medaljen från Riddarhyttan.

Även de övriga ungdomarna gjorde fina placeringar. Bra gjort alla.

Vi fick ytterliggare några OL-Round mästare Nils-Gunnar K. Bo Karlsson. Henrik Holmberg.

ETT STORT GRATTIS TILL ER ALLA.

Och själv tog jag hem tusenlappen. // Yvonne