ungdom senior/junior veteran kolf-stugan arrangemang kokboken styrelsen blandat start
 

Välkommen till Köping-Kolsva OK:s hemsida.
  
Här hittar du alltid färsk information om klubbens aktiviteter.

    Nyheter

2005-08-07 09:33

På Gång

Svealanadsmästerskapet                                                         (6/8 2005)
KKOK´s  Svealandsmästare i år är Julia Eriksson D10. Julia vann med knappa  två minuter före Malin Zennertun KFUM Örebro OK.
När tävlingen startade var det ett fruktansvärt regnande och det höll på nästan hela tävlingen. Detta medförde att det var mycket blött i skogen, men Julia verkade trivas och sprang snabbt och rätt och blev klubbens enda ungdomssegrare.  Vi hittar dock två segrare i motionsklasserna. Owe Eek, H55M och Christina Englöf, D45M.
Simon Hedlund visade ännu en gång fin form och slutade tvåa i H14. Resultat >>   Bilder >>

Golden Weekend 1-2 oktober                                                 (3/8 2005)
Inbjudan (Preliminär):    Word-fil >>       Pdf-fil >>

Scottish 6 days                                                                           (2/8 2005)
Har kan ni följa Stig och Monica Törnqvist´s resultat i Skottland, samt ytterligare 76 svenska löpare. scottish6days >>

Startlistor                                                                                   (1/8-2005)
För helgens alla tävlingar finns nu i
Tävlingsprogrammet.
Nya tävlingsbyxorna                                                                (30/7-2005)
Dom som ej hämtat byxorna bör göra det snarast. Byxorna finns hos Macke. Alla som beställt och hämtat skall också betala snarast. Pris 250:-. Betalas direkt till Göta eller via klubbens postgiro
16 09 32-0.
Spanien 2006                                                                             (30/7-2005
Även nästa år blir det träningsläger i Spanien v 9. Preliminärt blir Malaga förläggningsort med utflykter till olika kartor. Veckan avslutas med internationella tävlingar 4-5/3 i Malaga. Intresseanmälan till Christer eller Kenneth.

U 10-mila                                                                                      (30/7 2005)
KKOK hade tre lag med på årets upplaga av Ungdomens tiomila. KKOK Lag1, som bestod av tjejerna Karin W, Linnéa H, Anna B, Sofie L och Sara P gjorde en strålande insats och slutade på en 23 plats av närmare 100 lag. Killarna hade ett kombinationslag med Arboga OK som bestod av Niklas P, John H, Simon H , Daniel H AOK, Martin H AOK, Fredrik G AOK, Mats L AOK, Johan E,  Micke L och Eric E. Killarna slutade på en fin 38:e plats av ca 90 lag. Tjejernas Lag 2 blev 82:a och där fanns några inlånade tjejer från AOK samt Hallsta. I laget sprang Malin L, Josefin E, Sandra B samt Sofie W AOK och Malin W HOK.
Resultat >>   Bilder >>

Orientering i SVT:s barnprogram Sommarlov 05                     (28/7 2005)
Se programmet >>

Tävlingsprogrammet                                                                  (24/7 2005)
Är nu uppdaterat med inbjudningar till höstens tävlingar. Närmast i tur att anmäla sig till är Svealandsmästerskapen i Örebrotrakten.

Oringen 2005 i Småland                                                           (23/7 2005)
Årets O-ringen avslutades igår. Det blev totalseger för Gunborg i D80.  Årets prestation stod nog ändå Karin Elgh för.  Hon har varit med i toppen av D20 E under hela veckan.  Karin låg länge tvåa men tappade något inför sista dagens jaktstart och gick ut som 5:a.  Med ett kanonlopp på sista etappen avancerade hon till 2:a plats och blev också etappsegrare. 
Fler resultat >>  Läs mer >>

1676 bilder från O-Ringen 2005 >>

Gunborg riksmästare i veteranorientering                         (12/7 2005)
Det blev några framgångar för KAK-regionen när Veteran-RM i orientering avgjordes...Läs mer >>

Aktivitetsstödsrapportering                                       (28/6-2005)
Nu är det snart dags att rapportera närvaro för perioden 1 januari-30 juni. Jag vill ha in era grupper, så fort ni kan efter den 30 juni, så jag får tid att göra en sammanställning. Glöm inte bort att skriva in när ledare varit på plats och skriv under med ledarens namnteckning.( Vi fick påbackning om det förra gången.) Är jag inte hemma kan ni lägga pappren i min brevlåda på Skogslundsgatan 67 .
Tänk på att detta är viktiga pengar för föreningen och att jag gillar inte  att behöva tjata.
Annars önskar jag er en trevlig semester !
Vi ses på 5-dagars/Pernilla Öberg
Jukola 2005                                                                                 (28/6 2005)
Reseberättelse från Jukola >>

KM dagorientering 16/6                                                              (12/6 2005)
Macke skapade ett lyckat KM för oss KKOK.:are och jag är ganska säker på att Arbogalöparna är nöjda de också. Pricken över i :et var sillmackorna som gick åt som smör i solsken. Men Agneta W åkte hem och hämtade mer. Thomas blir utan frukost nu så han får åka till något fik och köpa en räkmacka. ;-)
Resultat >>         Bilder >>

Midsommarloppet 2005                                                                 13/6 2005)
KKOK uppmanar alla ungdomar att delta i Hägersta GF´s midsommarlopp torsdagen den 23 juni kl. 19.00.
Alla ungdomar upp till 16 år som springer i klubbdräkt får startavgiften betald av KKOK (ange vid anmälan att KKOK betalar)
Inbjudan >>           Hägersta GF >>

VPT finalen                                                                                    (12/6 2005)
Åtta medaljer blev facit i årets final i Skinnskatteberg. Med tumme med vädergudarna så genomfördes finalen i uppehåll och växlande solsken. KKOK´s duktiga ungdomar har under våren sprungit fem deltävlingar i VPT och de tre bästa resultaten räknas samman till en slutpoäng. De som samlade så många poäng så de blev totalsegrare var John Hedlund H16, Simon Hedlund H14, Janne Selkälä H12 samt Anna Birkestål. Sara Profors placerade sig på en andraplats i D16 och Eric Englöf H16, Linnéa Hedlund D16 och Sofie Landqvist D14 kom totalt på tredjeplatser i årets VPT. Alla KKOK ungdomar ska ha ett stort GRATTIS för sina fina insatser och fina uppförande på samtliga tävlingar, ni är alla guld värda. Kämpa på!!
Vi ska inte glömma Malin Landerdahl som blev årets Stimulanspristagare bland länets flickor. Malin får förvalta VPT´s största pokal under ett år. Grattis!!
Bilder >>         Resultat >>         Totalpoäng >>

Sprint-SM                                                                                      (12/6 2005)
I fredags gjorde Niklas Profors debut i SM med att springa Sprintdistansen., kvaltävlingen gick toppen bra. Niklas sprang in på en elfte plats i kvalheat H18B, 1.24 efter segraren i heatet. Då de 13 främsta i heatet gick vidare till final innebär detta att Niklas fick springa finalen vid sin första SM start.
Finalen avgjord - Niklas placerar sig på en mycket fin artonde plats, 1.43 efter segrande Patrik Karlsson Växjö OK. Grattis till den fina placeringen.
På söndagen  avgjordes Ultralångdistansen i SM och Niklas startade på den 21200 m långa banan. Med facit i hand, så måste vi också säga, den  krävande banan. Av det 130 man starka startfältet i H20 E var det endast 70 som fullföljde. En av dessa var Niklas, som slutade på  50:de plats ca 54 minuter efter segraren den tre år äldre träningskompisen Henrik Jansson, OK Tisaren. Grattis Niklas!!
SM:s hemsida.

Tre pallplaceringar på Sommarlandssprinten                         (5/6 2005)
KKOK fick tre medaljörer på årets upplaga av Sommarlandssprinten i Skara. I den våta och svåra varianten Extra Vaganza segrade Niklas Profors i H18 Extra. Syrran Sara Profors knep en andraplats i D 16 Extra. Malin Landerdahl sprang in på en andra plats i vanliga D16.
Se blöta bilder >>   Resultat >>   Statistik >>

2005  års Klubb /  Familjestafett                                                (4/6 2005)
Årets Klubb - Familjestafett avgjordes i "HELL"-regn. Vi arrangörer var på plats vid 08.30 och satte ut dagens banor. Regn, Regn det slutar snart hoppades vi. De tävlande började anlända vid halv tio tiden. När alla hade anlänt som skulle delta var vi ca 50 personer inkl. service team som trotsade det dåliga vädret. På startlinjen fanns tolv tappra krigare som rusade runt förstabanan på knappa 14 minuter. Först in var Sofie L tätt följd av Owe E.
När andra sträckan kom in för växel hade Eek:arna genom Tomas tagit en klar ledning före Landqvist. En ledning som Marcus höll hela vägen in i mål.. Segrartiden blev 1:19:40, 8.20 senare kom lag Landqvist, Sofie, Micke och Niklas. Trea blev Eriksson/Hedlund, Inger, Per-Arne och John.
När löparna kommit i mål bjöds det på förföriskt goda hamburgare.
Årets segrare fam. Eek, Owe, Tomas och Marcus gratuleras till sina fina prestationer samt till nästa års arrangemang. Eek´s tilldelades varsin GULD medalj av högsta rang. Grattis ännu en gång.
Bilder >>       Resultat >>

VPT Västerås                                                                               (31/5 2005)
Resultat >>     Poäng >>     Bilder >>

Sprint-KM                                                                                     (28/5 2005)
Resultatlista från lördagens sprint-km >> 
   Bilder >>
VPT Sala med Sprint DM                                                          ( 24/5 2005)
Det blev några GULD medaljer till KKOK genom Janne Selkälä H12, John Hedlund H16, Karin Elgh D21, Sara Profors D16 samt Anna Birkestål D14. Grattis. Ytterligare medaljörer redovisas senare eller genom resultatlistan nu.

Bilder >>      Poängställning >>
Proffsfotografering                                                                     (23/5 2005)
Före vår VPT för någon vecka sedan hade vi en proffsfotograf med medhjälpare på besök. Här är tre bilder från fotograferingen. Det ska bli en almanacka av det hela, men ännu så är det lite hemligt.
                Titta inte på bilderna och berätta inget för någon.
              

           Niclas L.                       Johan E.                         Josefine E.
Karin Elgh 3:a på vårruset.
              

VPT 2 Arboga                                                                              (17/5 2005)
Resultat >>        Poängställning >>       Bilder >>

Milronden Nora långdistans                                                     (15/5 2005)
Mats Birkestål, H45 och Niklas Profors, H18 var de KKOK löpare som lyckades bäst på dagens långdistans de sprang in på var sin tredjeplats. Sara Profors, D16 och Henry Jakobsson, H80 slutade båda på en 4:e plats.
Resultat >>        Klubbresultat >>   

Milronden Nora                                                                           (14/5 2005)
Första etappen av årets Milrond var medeldistans. Gunborg Sundberg D80 lyckades knipa en första plats igen, Grattis! Av de övriga från KKOK var det Malin Johansson som lyckades placera sig högst, på en andra plats i D20. Sara Profors slutade på en 3:e plats i D16.
Resultat >>        Klubbresultat >>       Bilder >>

VPT  1                                                                                          (10/5 2005)
KKOK arrangerade första deltävlingen i VPT. 
Resultat >>        Sträcktider >>      Klubbresultat >>       Bilder >>

10-mila                                                                                         (8/5 2005)
Det finns kartor att hämta hos Kenneth. Tävlingsbyxor och blå vindjacka finns tillvaratagna.

Resultatsidan hittar du helgens alla  resultat (!?)         (8/5 2005)
Sen finns det massor med bilder från tre (2 nya) av dagarna. Bilder >>

Närkekvartetten dag 1                                                               (5/5 2005)
3 x  SARA i D16. KKOK´s  Sara P vann D16 före Sara G, KFUM Örebro och Sara N, OK Tisaren. Segermarginalen blev knappa minuten före segertippade Sara Garpenlund som har visat fin form hela våren. Men i ett strålande solsken och en jobbig terräng var det vår Sara som drog det längsta strået. I D14 sprang Josefin E in på en tredjeplats och Anna B på en fjärde. Alf L i H60 gjorde som vanligt ett bra lopp och slutade på tredje plats. Cristian L orienterade in på en andra plats i H20 Elit efter segraren Fredrik Björklund, KFUM Örebro.
Bilder från tävlingen här >>        Resultat >>        Laxå OK >>

Resultatarkiv                                                                              (5/5 2005)
För att få ett så fullständigt "Resultatarkiv" som möjligt, önskar jag hjälp av er som springer tävlingar.
Vänligen meddela mig när ni sprungit en tävling som "vi" inte har lagt upp under Resultat.
Jag vill då helst ha webbadressen till tävlingsresultaten och namnet på tävlingen. Detta underlättar mitt "arbete". Skicka informationen till:
SE Profors            Se resultat som vi har registrerat >>

Pasta 3 maj                                                                                   (3/5 2005)
Även denna gång var det en välbesökt pasta träning vid IKW-stugan.
Missade du den kan du se bilder här >>
 


10-mila                                                                                          (24/4 2005)
Som för de allra flesta har varit en positiv upplevelse. Lättlöpt, bra km-tider, fint väder (fast kallt , kl 04.30 -5,9).  De flesta har gjort mycket bra ifrån sig, bra placeringar för våra ungdomslag, damlag och våra veteraner. Lite smolk i bägaren för herrlagen, som p.g.a. av diverse återbud pga ont och sjukdomar blev bara ett lag. Laget såg ut som att gå mot en placering strax över 100, som i fjol. Tyvärr slutade morgonen i liggande ställning för stackars Kalle på sjukan, på sistasträckan,  som vred en tå ur led och slutade dagen på bår och med lasarettsbesök. 
Preliminära resultat >>         Bilder >>          Filtrerade resultat >>
Kartorna kan hämtas hos Kenneth och Cristian. Medtages också till tisdagsträningen i IKW-stugan.
Tillvarataget: Sovsäck RG. Pannlampa med sele och batteri. Blå överdragsjacka. OL-byxor av någon äldre utgåva samt svarta fingervantar.
Eriks SI-pinne och Olas finns också i säkert förvar.

We will also say Good Bye to our foreign guests. We really enjoyed Your visit, and we'll wish you welcome back again!.
If anyone want to contact them; here are their e-mail-adresses:
Oswald: osin@centrum.cz
Zdenek: zl@post.cz
Evgeniya: ostrikova1985@mail.ru
Natalia: vincent_pn@mail.ru

Andra halvan av Vårdubbeln med långdistans                      (17/4 2005)
Gunborg Sundberg D75 segrade  idag i Hallsta. KKOK hade flera löpare som slutade på andra plats i sina klasser; Karin W, D20L, Stig T, H60, Anna B, D14, Sara P, D16.  Niklas P, H21L var bara 10,22 efter landslagslöparen och VM-medaljören 2004, Håkan Eriksson, Malung Skogsmårdarna på banan som mätte knappa 13 km. Det innebär att Niklas tappade under minuten per km. Niklas var mycket nöjd med sin insats, hade även en sträckseger till  7:e kontrollen, och var där bara 1.37 efter ledaren Staffan Eriksson,  Malung. Dock vann klubbkompisen Håkan Eriksson. .... gammal är äldst!
Se bilder >>       Resultat >>       SSOK >>     HOK >>    Statistik >>

Juniortjejer i topp                                                                        (17/4 2005)
Karin Elgh tävlade i går i Uppsala på medeldistansen och vann D20E!
I dag fick Karin sällskap av ytterliggare några KKOK:are. Karin var bland dom bästa även idag, blev idag 2:a, 1 minut efter Fanny Fredriksson från Täby. 3:a i samma klass kom Evgeniya, 2 minuter efter Karin. Kvalade in i elitklasserna gjorde också Zdenek, Osvald, Cristian, Natalia och Maria. Ingen av dom gjorde någon topp-prestation.

Grattis Stig och Gunborg                                                       (16/4 2005)
Till segrar i lördagens Vårdubbel som avgjordes på Kvarnskogen  Hallstahammar. Distansen var idag medeldistans. Drygt 600 deltagare hade samlats till dagens tävling med skogs-TC på Kvarnskogen. Det var kallt och ruggigt på morgonen men det blev varmare och skönare framåt dagen. Övriga topp-placeringar fick; Gustav Lagergren H10,  Sara P D16 , Ulrika D40, Monica T D60 som alla  blev 2:or. 3:or blev Zdenek H21, Niklas L H12. Övriga att uppmärksamma är Janne Sälkelä som blev 4:a i H12, Erik E också 4:a i H16. 
I H21 där vi startade med 9 löpare kom 7 på övre hälften.
I morgon avgörs den andra halvan av Vårdubbeln med långdistans och samma TC. Ett gäng åker också till IF Thors tävling i Uppsala.

Ny information                                                                             (14/4 2005)
Statistik 2005
Ni vet väl också att alla HD16 och uppåt är rankade i en Sverigelista.
Se länk för att se hur det ser ut denna vecka. Kontakta Kenneth eller Roland för lösenord och instruktioner.

Rånäskavlen                                                                                  (10/4 2005)
Se
senior/junior
Finspång långdistans med J-Cup                                              (10/4 2005)
Tävlingshelgen avslutades med långdistans i Finspång. Karin Elgh D20E  är i bra form och gjorde en stabil insats, slutade på en 7:e plats drygt 4 minuter efter suveräna Helena Jansson, IF Hagen. Nilkas P sprang idag H18E och slutade på 32.a plats. Sara P vann D18L med dryga 3 minuter.
Resultat >>       Bilder >>         Finspångs SOK >>

Linköping medeldistans med juniorcup                                   (9/4 2005)
Den intensiva tävlingshelgen fortsatte i dag med medeldistans i Linköping som samtidigt var en deltävling i Silva Juniorcup. Bäst i dag lyckades Karin E som belade en 8:e plats i D20E. Bra insatser också av  Niklas P i H18 som tog en 3:e plats och Maria F som blev 4:a i D18. Se Resultat >>       Bilder >>         Linköpings OK >>

Lyckad KOK-natt för KKOK                                                    (8/4 2005)
I fredagen kylslagna kväll i Forsmo 10 km utanför Katrineholm lyckades flera KKOK:are bra. Bäst gick det för Erik E H16 och Cristian Larsson H17-20 som vann sina klasser. Kenneth L i H45 4:a, Yvonne C i Ö5 5:a och Johan E i H14 6:a. I H21 ställde KKOK upp med 5 st deltagare!! När hände det senast?. Bäst lyckades Zdenek L som blev 18:e med Osvald K och Ola C några minuter efter. Se
Resultat 
Pastaafton 5 april                                                                        (6/4 2005)
Tisdagens träning med pasta till alla blev en succé. Drygt 50 personer lät sig väl smaka av pastan som serverades av Karin P,  Yvonne C. Helena H, Lena O och Karin S hjälpte också till. Nästa gång det serveras pasta efter träningen är tisdag 3:e maj.  Välkomna.

Torfejden                                                                                       (3/4 2005)
Även dagens Torfejd avlöpte med KKOK framgångar. Niklas Profors vann H18 med över 3 minuter före Tor Andreas Andersen, Halden SK, på samma bana som H20 sprang på ungdomstävlingen. Sara P slutade 4:a i D16, segrade gjorde Sara Garpenlund, KFUM Örebro, Linnea Hedlund var 55s efter Sara P och slutade på en 4:e plats. Dagen till ära så fick vi fler KKOK segrar, i Ö1 Melina Carlsson samt Ö6 Per-Arne Hedlund. Karin Waldemarsson D18, kom in på en fin 3:e plats vilket även Göta Kåberg D65 gjorde. Alla resultat hittar du på resultatlänken nedan.
Bilder >>      Resultat >>      OK Tor >>

OK Tor´s Ungomstävling                                                           (2/4 2005)
Sara P blev tvåa i D16  knappa minuten efter en annan Sara nämligen Garpenlund, KFUM Örebro. Vår Sara ledde länge men fick se sig passerad av den löpstarka Garpenlundskan alldeles i slutet av tävlingen.
Tvillingarna Niclas och Johanna Larsson sprang idag U3 och när allt var klart så skilde bara 2 sekunder till Niclas fördel. Detta räckte till en 3:e och 4:e placering för Niclas och Johanna. Det ska bli intressant att följa syskonen Larssons kommande framfart i skogarna. Det verkar lovande.
Bilder >>      Resultat >>       OK Tor >>

Svartnatta                                                                                      (1/4 2005)
Svartnatta blev en ljus tillställning för Niklas P och Marcus E som slutade på en fin ....   Läs mer >>
senior/junior
Bilder >>       Resultat >>      Vingåkers OK >>

Orientering Påsken                                                                 (27/3 2005)
Köping Kolsva OK har haft en intensiv och framgångsrik påskhelg med 4 tävlingar. Kronan på verket var Silva Junior  ........
Läs mer >>
senior/junior
Kjula IF                                                                                        (25/3 2005)
Dagens tävling var en succé när det gäller vädret. Solen sken och värmen i luften gjorde att nu kan man hoppas att våren är på gång. Karin Elgh vann D20 före KKOK´s ryska Evgeniya Ostrikova med 10 sek. Elin Gustafsson sprang in på en 5:e plats i samma klass. I D14 hittar vi Josefin Eriksson på en 4: plats och i D12 Sabina Hedlund på en åttonde plats.  I H14 sprang Simon Hedlund in på en 7:e plats.
Se alla Resultat >>     Bilder >>      Kjula IF >>

Klädbytardag                                                                                (24/3 2005)
Den 12 april planerar vi att ha en klädbytardag efter träningen.
OBS Glöm inte att  märka kläder och skor med pris och vem det tillhör.
Pernilla

Bröderna Englöf  premierade i POPS                                     (22/3 2005)
Eric var Pops flitigaste löpare och Johan vann korta klassen. Se alla resultat på POPS sidan >>

Bilder från sista deltävlingen i vinter >>
Upptaktsträff för de yngre                                                        (19/3 2005)
rdagen den 19 mars hade Köping Kolsva OK en mycket trivsam upptaktsträff för de yngre grupperna. Träffen genomfördes trots att våren inte....... läs mer på ungdom
Se bilder >>

MAIL-ADRESSER                                                                       (19/3 2005)
Vänligen meddela mig om du bytt mailadress. Vi har upptäckt att flera medlemmar har fel adress på vår maillista eller saknas helt. Skicka ett mail och meddela förändringar eller om du saknas helt på listan.
Se listan >>

Tack på förhand //      SE Profors
Tack för uppvaktningen på min födelsedag.                            (16/3 2005)
Vänliga hälsningar Sonja Hansson.

Orientering Halland.                                                                  (13/3 2005)
Niklas Profors,  nyligen fyllda sjutton år, fick en bra säsongsstart när han i lördags nere i Harplinge norr om Halmstad sprang in på en bronsplacering i årets första .... Läs mer >>
senior/junior
Måsenstafetten och Kringelträffen                                          (12/3 2005)
Är flyttade till  höst.

POPS & Spikcupen                                                                     (8/3 2005)
Resultat >>   Här hittar du några bilder >>
Vit mössa tillvaratagen. Finns hos Kenneth

Kort rapport från Madrid                                                              (6/3 2005)
Alla lägerdeltagare åkte inte hem till Sverige; Roland, Christer och Elin tog bilen till Madrid för att delta i en 2-dagarstävling. Elin blev total-3:a och både Roland och Christer gick bättre på söndagen. 

Några bilder från Spanienlägret                                                (3/3 2005)
... fler bilder och lite text kommer när de kommer hem.
Bilder >>

Spanienlägret                                                                                 (15/2 2005)
Läs mer>> 

OL i England                                                                                  (5/2 2005)
Läs mer på seniorsidan >>

En bra träningsdag                                                                        (5/2 2005)
hade VOF arrangerat för distriktets HD 13-16. Dagen började med löpskolning i Västeråshallen. Dagen avslutades på Rocklunda där man sprang Herrarnas  Sprintfinalbana från VM. Se bilder >>

Årsmöte 2/2 i KOLF-stugan.                                                        (2/2 2005)
Här kan du läsa 2004 års verksamhetsberättelse >> (pdf-fil)
Några ex. av densamma finns i KOLF-stugan.

POPS vinterCup                                                                           (30/1 2005)
Stig Karlsson hade lagt dagens banor i den fina Tisjöterrängen. Samtliga löpare var nöjda med bansträckning och kontrollplacering.
Se bilder >>

Säsongspremiär för Veteran-OL                                              (22/1 2005)
Det är säsongspremiär för Veteran-OL på torsdag den 20 jan. KKOK arrangerar i Ållestaskogen och med TC vid KIS-stugan.
Resultat under "Veteran-fliken".

Bingolotter                                                                                    (16/1-2005)
Du vet väl att du kan prenumerera på Bingolotter och på så vi stödja klubben! Följ bara länken och följ instruktionerna. Just nu får man också en fin present.

Upptaktsträff och POPS vintercup                                            (15/1-2005)
Marcus Eek hade knåpat ihop fina banor vid Vargheden i Kolsva för dagens etapp av POPS vintercup. Uppslutningen av löpare var så god att vissa kartor inte räckte till utan att man ritade några extra. Efter tävlingen bjöds det på mat för KKOK´s ungdomar,  juniorer och seniorer som skulle delta i årets upptaktsträff.
Se bilder från dagen >>

Nu finns 2005 års tävlingsprogram ute med rekommenderade tävlingar.

Följ Karin & Lisa Gustafsson                                                19/12 2004)
.
..... på deras spännande 3 månaders resa i USA
och Nya Zeeland så här långt...
Du hittar en dagbok med bilder här>>

 
Glöggafton 2004                                                                          (19/12 2004)
Tack, alla som kom och hade en trevlig kväll i glada vänners lag. 

Årsavslutning 2004                                                                    (4/12 2004)
Vid årets årsavslutning närvarade drygt 70 personer varav många var pristagare.  Det bjöds på uppskattat fika som Margareta W och Inger E hade dukat fram. Ett bildspel på över 3300 bilder visades också. Bland de som gjort fina insatser under året kan nämnas Gunborg Sundberg som sprang hem ett guld på veteran VM i Italien. Dessutom delades det ut priser i alla KM discipliner (se bilder). Årets pojk Niklas Profors och årets flicka Sara P. erhöll var sitt vandringspris för andra året i rad. Sara erhöll dessutom ett stipendium från Skogsflickorna i Västmanland. Till årets KKOK:are utsågs Mats Kåberg. Grattis alla duktiga orienterare i KKOK. Nu är det träning inför 2005 som gäller.   Se bilder från avslutningen >>

Fakir-loppet                                                                               (20/11 2004)
Fyrtio sprang "Fakir"-loppet i Kungsör.
I ett strålande vinterväder ställde fyrtio löpsugna orienterare upp till start i årets upplaga av det traditionella "Fakirloppet”, som i år arrangerades av IF Runes Orienteringssektion i Kungsör.
Banläggande Wincent Liljekvist hade knåpat ihop fyra ganska långa banor, de tre längsta till och med i två slingor med kartbyte vid Lockmora Friluftsgård som i vanlig ordning var tävlingscentrum då IF Rune står för värdskapet.
De båda vandringsprisen, "Fakiren" och "Omvägen", togs hem av Arboga OK:s Per Janzon och Malin Wiklund. Snabbast på längsta banans 16 kilometer var annars den mest långväga gästen, Björn Wrahme från Mora som var drygt fyra minuter snabbare än Patrik Lind från OK Tor i Torshälla. Eskilstunalöparen Lennart Sjöö var bäst på "Omvägen´s" 10 kilometrar, medan Köpingssyskonen Niklas och Sara Profors vann varsin av de båda återstående banalternativen.
I samband med de obligatoriska ärtsoppan diskuterades om det skulle vara möjligt att utöka KAK-räjongen till åtminstone Eskilstuna-trakten när det gäller såväl tävlande om de ständiga vandringsprisen som arrangerandet av tävlingen. I praktiken är det nu Arboga OK och
Köping-Kolsva OK som förutom årets arrangör, IF Rune i Kungsör, har möjligheten att genomföra ett arrangemang av den här storleken.
// W. L-t. IF Rune
Bilder från dagen >>      Resultat >>


OL-skärmar i skogen?                                                                (22/9 2004)
Alla som har skärmar i skogen eller hemma. Vänligen plockar in dessa och återställer dem där de skall vara d.v.s. i klubbstugan. Vi har c:a 120 st. av bra kvalitet. För tillfället finns det inte en enda i stugan. Så bra ekonomi har vi väl inte att de skall sitta ute i veckor och månader och bli förstörda. När vi har bra relationer med markägare och jakträttsinnehavare borde vi sköta oss lite bättre. Hoppas att samtliga som känner på sig att de har skärmar kvar i skogen tar in dessa snarast. När älgjakten börjar skall det inte finnas några skärmar kvar i skogen.
Materialförvaltaren
Ung-VM                                                                                           (7/8 2004)
Ung VM har ny WEBB adress: www.koping.net/uol

Skogsplantering                                                                             (5/6 2004)
Bilder från Stig´s kamera >>

Glada ungdomar som tränar inför VPT och andra tävlingar(15/5 2004)

             


KOLF stugan                                                                                 14/3 2004)
Pelle Andersson vår stugvärd vill meddela årets städschema, se länk.
All bokning även egna möten skall bokas genom Pelle på tel. 0221 /
513 69. Vid all uthyrning med övernattning så skall eget sänglinne medtagas och användas.

Begagnade OL prylar                                                                   (6/3 2004)
Har du användbara OL prylar som skor, tävlingsdräkt, klubboverall eller liknande som du inte behöver, maila SE Profors så lägger vi in dom under
Bytes/Säljes nere till höger i grå kolumnen på denna sida. Det kan vara nya eller gamla medlemmar som är intresserade av det du inte använder.
Medlemsförmån GASOL                                                            (30/7 2003)
Alla medlemmar i KKOK erbjuds att köpa Gasol till grillen eller husvagnen, osv.  till rabatterat pris.  Intresserad kontakta SE Profors

Sverigelistan                                                                                 (14/7 2003)
Vill du ha lösenordet till Sverigelistan.  Hör av dig till Roland

Ny @ mailadress ?                                                                       (13/7 2003)
Vår kassör har ny mailadress, se blandat-sidan och Mailadresser.
Har du ny mailadress eller saknas du på listan, meddela det till SE Profors så rättar vi till det.

Anmäl dig via klubben-on-line                                                  (10/3 2002)
Från och med i år kan du anmäla dig själv via vår hemsida kopplad till klubben-on-line.
Du anmäler dig själv genom att välja tävlingskalendern och går till rätt tävling. Välj "medlem", lösenord är samma som till 5-dagars. Kan du det inte skicka ett mejl till webmaster
Gå direkt dit genom att markera här. 

Vecka 31
U= ungdom till 16 år
JS= junior och senior

Måndag:

Tisdag: 


Onsdag: 

Torsdag:

Fredag:  

Lördag:
Svealandsmästerskapet
,
Hjobygdens OK Kort

Söndag: KFUM-träffen,
Hjobygdens OK 

 

Inbjudan

Tävlingsprogram
 Anmälan, 
 klubben on line

Resultat

Resultat 2005
Resultat 2004

Statistik 2005 >>
 

Uppdaterat

 

Upphittat

Glasögon upphittade
Stig K meddelar att ett
par glasögon är upp-
hittade vid Vargheden i samband med KM. Glasögonen finns i
KOLF-stugan vid anslagstavlan.

Tidigare startsidor

Start 23/12 2004
Start 26/7 2004
Start   6/3 2004
Start 31/5 2003

Start 27/4 2003
Startsidan 2002

Bytes/Säljes

Orienteringsskor
VJ
 39-40 med ny sula.
Profors T: 129 29

 

Klubben online

INNEHÅLL
Nyheter
» Distrikt
» Förbund
Aktuellt
» Aktivitetskalender
» Anslagstavla
Tävlingar
» Tävlingskalender
Marknad
» Marknadsplats
Föreningsinfo
» Organisationsdata
» Medlemsöversikt
» Gruppöversikt
Verktygslåda
» Logga in
» Support
 

 


Träningsvädret

För mer detaljerad prognos klicka här


KKOK:s & AOK:s
tävling
Golden Weekend
1 - 2 oktober
Inbjudan:
Word-fil >>    Pdf-fil >>Träningsbanor
Training courses

Kartor/Maps


Letro SommarCup


KKOK och Mats Kåberg inbjuder till Naturpasset. Finns nu att köpa på Bissen. Pris 50:- 

Vi tackar 


för serverutrymmetKöping Kolsva OK
Box 243
731 25 Köping

PG: 16 09 32-0

© 2001 KÖPING-KOLSVA OK
Skicka synpunkter på sidan till webmaster