Boka din tid på 0221-133 56 eller

BOKA ONLINE

Produkter

Kevin Murphy produkter
KEVIN.MURPHY

Utbudet i Kevin.Murphy består av schampoo, balsam, kurer och stylingprodukter, och de ger alla en njutning av naturlig aromterapi för alla hårtyper. Produkterna är tillverkade av förnybara och hållbara ingredienser, med hjälp av rena eteriska oljor (essential oils), växtextrakt och naturliga antioxidanter.
Alla Kevin.Murphy-produkter är sulfat- och parabenfria.

http://www.kevinmurphy.com.au

Living Proof produkter
LIVING PROOF STYLING

Living Proof skapades utifrån en enkel filosofi – Att utmana konventionell teknologi, samt att lösa de tuffaste skönhetsproblemen.


www.livingproof.com/Vision produkter
VISION HAIRCARE

Vision Haircare har en egen svensktillverkad produktlinje, men marknadsför även produkter och kunnande från den stora internationella scenen. Vision Haircare satsar tillsammans med bl a italienska Landoll på den svenska marknaden med det bästa inom styling, färg, spa, kurser m.m.

http://vision-haircare.sk-2.se

Nashi Argan produkter
NASHI ARGAN

Nashi Argan Oil Beauty Treatment för alla sorters hår är en blandning av blandannat 100%-iga organiska oljor såsom arganolja och linfröolja. Denna Nashi-olja stimulerar de vitala cellernas funktion för ett bättre hår. Oljan ger ditt hår ett nytt liv och naturlig glans samtidigt som den skyddar håret mot solens UV-strålar. Nashi Argan-oljan från Landoll Milano ger ditt hår en otrolig mjukhet. Flaskan och förpackningen är gjord av 100 % återvinningsmaterial.

www.nashiargan.it

Cloud Nine produkter
CLOUD NINE

Cloud Nines professionella kvalitetsstylingverktyg har förändrat sättet håret stylas över hela världen.


se.cloudninehair.com/CND Shellac produkter
CND

CND ( Creative Nail Design ) tillverkar förstklassiga produkter för dina naglar och fantastiska spa-produkter för din manikyr och pedikyr. Hos CND kommer du att hitta dina favoriter för att vårda dig själv!.

CND är världens främsta varumärke för nagelprodukter. Företaget kommer från Kalifornien där naglar är stort, stort, stort.

www.cnd.com

FRISSAN HÅR & MAKEUP

Östra Långgtan 6
Tel: 0221 - 133 56
frissan@koping.net

Måndag - Torsdag 09.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 16.00
Lördag 09.00 - 15.00