Om oss

Om du är medlem i Villaägarnas Riksförbund och bor i Köping så är du även medlem i lokalföreningen som heter: Villaägarna i Köping.

Vi är en ideell förening som på det lokala planet försöker att förenkla villaägandet. Vi anordnar olika aktiviteter inom områden som vi tror är värdefulla för våra medlemmar.

Vi bedriver också utlåningsverksamhet som möjliggör för medlemmarna att billigt eller kostnadsfritt låna t.ex släpvagn, borrmaskin, spikpistol m.m.

Vi informerar om vår verksamhet i medlemsblad, som vi skickar ut brevledes. Vi sänder också ut information via e-post.

Verksamheten möjliggörs genom ideellt arbete, lite annonsintäkter och med en andel av det du betalar i medlemsavgift varje år.

Vårt syfte är att på det lokala planet verka för att göra ditt villaägande lite enklare, billigare och roligare. Vi tror att man kan åstadkomma mycket bra genom samverkan i en förening.

Vi är över 1 100 medlemmar här i Köping så lokalt kan vi faktiskt vara/bli en kraft att räkna med, men vi kan också hjälpa dig att förmedla kontakter med Villaägarförbundet centralt när du behöver deras hjälp.

Bli medlem >
 • 1

  Min Villa


  I "Min Villa" kan du spara olika typer av dokument – exempelvis offerter, räkningar, besiktningar försäkringshandlingar och foton. För att få en bra ordning på dokumenten kan de kopplas ihop med de kontroller och åtgärder du gjort.

  Läs mer >
 • 2

  Årsmöte


  Föreningens årsmöte för verksamhetsåret 2019 ägde rum torsdagen den 29 oktober. Här kan du läsa årsmötesdokumenten.

  Läs mer >
 • 3

  Medlemsblad

  Vill du få information från oss via e-post, sänd ett mejl till sekreteraren.

  Här finns medlemsblad nr 20 att ladda ner

 •  

Vad finns för dig?

Rabatter

Rabattförmåner för medlemmar finns hos flera lokala företag.

Läs mer

Medlemsträffar

Syftet med tematräffarna är att ge kunskap och information till medlemmarna om något intressant ämne.

Läs mer

Utlåning av maskiner & verktyg

Som medlem i Köpings villaägarförening får du låna en hel del bra utrustning helt gratis. Vi har köpt in den för din skull och hoppas att den skall komma till nytta.

Läs mer

Vi jobbar för att du ska kunna bo bra i eget hus. Våra verktyg är opinionsbildning och lobbying. Vi försöker påverka de politiska beslut som rör ditt boende och tar debatten åt dig för bättre villkor.

Våra samarbetspartners